LIFE COACH

voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit, zijn balans tussen werk en privé of lichaam en geest wil herstellen.

Laat je inspireren door mijn verha(a)l(en) en laat weten waar jij vast zit en opnieuw FLOW wil ervaren.
Mag ik vragen deze korte enquête in te vullen met jouw situatie, ervaringen, gevoelens, …. volledig anoniem!
blogfebruari
Doe de enquête
Jullie helpen me hiermee in kaart brengen welke de meest voorkomende knelpunten, moeilijke situaties of levensvragen jullie bezig houdt.
Met de verzamelde informatie ga ik graag aan de slag om verschillende onderwerpen uit te diepen in mijn blogs.
Dat kan gaan over een doel hebben in het leven, wilskracht hebben om bepaalde gewoontes te stoppen, hoop naar nieuwe situaties, lichamelijk welbevinden, geluk op het werk, positief denken, gezonde gewoontes ontwikkelen, doorzettingsvermogen om moeilijke situaties te doorstaan,…
Maandelijks (afhankelijk van jullie reacties) zal ik een blog schrijven over een onderwerp die jullie ook bezighoudt, geprojecteerd op één van mijn levenssituaties- of ervaringen. Dit aangevuld met wetenschappelijke weetjes.
Ben je benieuwd hoe ik jou persoonlijk kan COACHEN? Voel je de nood om extra geïnspireerd te worden, tips & ideeën op maat van uw situatie te krijgen of gewoon alles los te laten in een vertrouwensgesprek? Bel of mail me en ik maak graag kennis met je.

Liefs,

Nathalie

Hoe kan ik je helpen ?