Een holistische aanpak voor je gezondheid

Als gezondheidscoach help ik je als ‘wegwijzer’ naar een gezonder leven. Samen bespreken we hoe we uw gezondheid kunnen verbeteren en vooral op lange termijn gezond kunnen houden.

jouw gezondheid

Wil jij ook een betere gezondheidmeer energie en een slanker/strakker lichaam?

Verlang je naar een betere levenskwaliteit, meer zelfzekerheidvreugde en voldoening?

Zou je graag je ideale gewicht bereiken en ben je alle diëten beu die toch niet werken op lange termijn

Wij jij ook af van die vervelende suikerverslaving, die telkens weer voor dipjes zorgen? 

Wil jij sportief nieuwe doelen stellen, maar is je conditie niet meer wat het is geweest?

Ben je succesvol bezig met je carrière en vaak gestresseerd?

Heb je daarom te weinig tijd om je met gezonde voeding bezig te houden?

Wil jij je beter voelen?

MIJN PASSIE

Mensen helpen naar een betere versie van zichzelf, mensen zien groeien en openbloeien, hun talenten en passies leren ontdekken. Het is heerlijk om iemand bij te leren over hoe je je lichaam en gedachten in goede conditie kan houden. Daardoor kan ik mijn bijdrage leveren tot een betere bewustwording wat betreft gezondheid. Eindelijk heb ik gevonden wat me een enorme voldoening geeft. Ik krijg er echt zoveel energie van om mijn kennis te kunnen delen aan diegene die het op dat moment nodig heeft.

Na mijn ziekte in 2015 (lees: kanker) was ik lange tijd moe en voelde ik me niet fit. Ik had vaak een opgeblazen gevoel en had wat kilo’s te veel.  Maar had me daarbij neergelegd.  Als mama van 2 kids dacht ik dat het normaal was. Toch ben ik er in 2018 in geslaagd om 10 kilo te verliezen (op 1 jaar tijd) zonder honger te lijden en kan ik nu mooi op mijn gewicht blijven.

jouw actie

Wat ook je uitdagingen zijn, het is mogelijk om daar verandering in te brengen. Je kan binnen dit en een jaar een grote verandering boeken. Ik ben ervan overtuigd dat je zowel op gezondheidsvlak alsook in je privé-leven én je in professionele activiteit een aanzienlijke verbetering kan brengen als resultaat van je eigen inzet.

IK BEN ER VOOR JOU

Dit hoeft niet moeilijk te zijn én dit kunnen we SAMEN aanpakken. Met twee is veel leuker dan alleen.  Niet? Het begint allemaal met de investering in jezelf om verandering te brengen in je huidige gezondheid. Zo simpel is het. En zoals gezegd, we zullen dit samen doen. Het is mijn missie jou te helpen om je gewenste resultaten te bereiken. Tenslotte hebben we maar één lichaam, één kans, om zo lang mogelijk gezond te leven.

Je bent het waard om in je lichaam te investeren!

Meer info? Neem contact op via de contactpagina.

Jouw gewenste resultaten

Om jouw gewenste resultaten te bereiken, volgen we een FITplan van enkele weken of maanden. Afhankelijk van jouw doel. Het belangrijkste is dat je een blijvende verandering kan bereiken die je leven verbetert, op verschillende vlakken. We starten het FITplan steeds met een ‘blueprint’ van jouw huidige lichaamswaarden, jouw huidige situatie.  Van daaruit bepalen we jouw nieuwe doelen en hoe we hieraan gaan werken. Het doel is om te werken naar nieuwe eet- en leefgewoontes die je op lange termijn kan eigen maken.  Werken naar een gezonde en actieve levensstijl.

Online

Tijdens de eerste sessie bespreken we je wensen, je voorgeschiedenis, huidige activiteiten (werk- en eventueel sportactiviteiten) en bepalen we jouw doel.
Gesprekken, voedingsadvies en mental coaching behoren tot de mogelijkheden.

Je kan zeker ook online begeleiding krijgen via skype, facetime, whatsapp of telefonisch.

HOLISTISCHE AANPAK

Wat me ook enorm boeit is het feit dat alles één geheel vormt. Ik bedoel de mens. Wanneer er iemand met een probleem komt, is het niet zo dat er 1 oorzaak is en 1 oplossing. We komen samen altijd uit op verschillende mogelijke oorzaken waar aan gewerkt kan worden. En dus zijn er ook verschillende oplossingen.

Het lichaam en de geest werken samen en je kan niet zo maar 1 onderdeel gaan bekijken. Alles hangt samen. Je bekijkt het geheel. En door al één probleem op te lossen, komt de rest vaak vanzelf in orde. Dat is de logica van het lichaam. Oorzaak en gevolg. Één geheel.
Heerlijk om op die manier te kunnen coachen!

Dat alles steeds vanuit een positieve hoek.

Resultaten na 1 maand

Ontdek de kracht van een goed gevoel

Plan nu je gratis Feel Good Sessie!

Wat is de laatste keer geweest dat je echt eens 1 op 1 met iemand hebt gesproken over je levensdoelen? Met 100% onverdeelde aandacht voor jou help ik jou naar je doelstellingen. Wil jij je leefstijl naar het volgende level brengen? Of wil je gelukkig zijn in een nieuwe werkomgeving?

Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Dat is dan ook de reden dat ik een gratis Feel Good sessie aanbied om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Tijdens deze sessie bekijken we waar je nu staat, waar je naartoe zou willen groeien, wat daarin de stappen zijn en of ik je daar eventueel bij zou kunnen helpen. De sessie is geheel gratis en vrijblijvend!

Meer info? Neem contact op via de contactpagina.

Vraag hieronder je Feel Good Sessie aan.