Loopbaancoach

Op een kruispunt in je leven? Kies de juiste weg!

Die job, is het dat nu? Hoe krijg ik meer evenwicht tussen werk en privé?
Waar vind ik professioneel een nieuwe uitdaging? 
Hoe lang kan ik mijn huidige job fysiek en mentaal nog aan? Waar droom ik nu écht van? 

Wat is loopbaancoaching?

Onze huidige snelle tijd vraagt flexibiliteit, innovatie en is sterk concurrentieel. Je wordt uitgedaagd om je eigen groeiproces zelf richting te geven. Ook een goede balans tussen werk en privé is belangrijker dan ooit. Om deze evolutie in goede banen te leiden, is een uitgebalanceerde aanpak nodig. 

In dit proces kan je je laten begeleiden. Samen met een professionele coach ga je vanuit jouw coachingsvragen aan de slag. Zo reflecteer je niet alleen over je loopbaan maar je zet samen doelen uit, stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan op en maakt afspraken over te nemen acties. 

Meer info? Neem contact op via de contactpagina.

Antwoorden? Laat je begeleiden.

Als welzijnscoach help ik je om de juiste weg te kiezen. Naar een job die je weer energie geeft. Naar een uitdaging die je met passie aangaat. Naar een leven dat jezelf motiveert en anderen inspireert. Een individuele begeleiding op maat. Want iedereen is uniek. 

4 uur voor maar € 40

Dat betekent dat je kunt betalen met loopbaancheques. Zo kost 4 uur professionele loopbaanbegeleiding je maar € 40 in plaats van € 550! 

Vanaf 1 januari 2020 veranderen de voorwaarden om in aanmerking te komen voor loopbaancheques. Werkenden hebben er voor het eerst recht op als ze minstens 7 jaar aan het werk zijn ongeacht het opleidingsniveau. Nu was dat na minimum 1 jaar werkervaring, heel kort na de studie of opleiding. Als je een beroep doet op loopbaanbegeleiding kan je 2 keer een loopbaancheque gebruiken. De eerste cheque is goed voor 4 uur begeleiding, voor de tweede cheque wordt in begeleiding voorzien van maximaal 3 uur in plaats van 4 uur nu.  Na 6 jaar heb je opnieuw recht op 2 cheques.  

Meer info over of je recht hebt op loopbaancheques en hoe het werkt: klik hier. 

Roest niet vast in een zielloos leven. Kies nú de juiste weg!

B-Balanced werkt onder het mandaat van Mindful Work & Life!

Ontdek de kracht van een goed gevoel

Plan nu je gratis Feel Good Sessie!

Wat is de laatste keer geweest dat je echt eens 1 op 1 met iemand hebt gesproken over je levensdoelen? Met 100% onverdeelde aandacht voor jou help ik jou naar je doelstellingen. Wil jij je leefstijl naar het volgende level brengen? Of wil je gelukkig zijn in een nieuwe werkomgeving?

Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Dat is dan ook de reden dat ik een gratis Feel Good sessie aanbied om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Tijdens deze sessie bekijken we waar je nu staat, waar je naartoe zou willen groeien, wat daarin de stappen zijn en of ik je daar eventueel bij zou kunnen helpen. De sessie is geheel gratis en vrijblijvend!

Vraag hieronder je Feel Good Sessie aan.