welzijnscoach

Als welzijnscoach wens ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren naar meer balans tussen privé en werk, bewuster om te gaan met lichaam en geest.  Als ervaringsdeskundige kan ik de weg tonen naar een beter evenwicht tussen het DENKEN en het VOELEN, waardoor je opnieuw flow en energie kan ervaren.

Wanneer kan je beroep doen op een welzijnscoach?
Bijvoorbeeld, wanneer je het moeilijk vindt keuzes te maken, het overzicht over je leven een beetje kwijt bent of als je jezelf eenzaam en leeg voelt.
De aanleiding kan ook zijn als je jezelf vaak vergelijkt met anderen en zij het in jouw ogen beter doen dan jij.

Samen met jou, tracht ik de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld om zich heen te versterken.
Jong en oud vraagt zich af ‘Is dit nu alles?’.
Mensen voelen zich geleefd alsof niet zij zelf de keuzes maken. Ze twijfelen over hun keuzes, over hun opleiding, hebben twijfels over carrière en partnerkeuze.

In mijn praktijk kan je terecht om jouw fysiek-, emotioneel-, mentaal- en energetisch welbevinden opnieuw in balans te krijgen.
We gaan dieper in op je persoon, je omgeving, je werk, je verlangens en je mogelijkheden.

Na een intakegesprek stellen we een plan op, individueel en op maat!
We bekijken welke pijnpunten je eerst wenst aan te pakken.
Je kiest het beste voor jou en giet het in een actieplan. We bespreken tussentijds de resultaten, en stellen waar nodig bij.

Ik ondersteun en begeleid je in dit proces. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden of het bereiken van een concreet doel, maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden.

Ben jij bereid jezelf onder de loep te nemen en een nieuwe richting in te slaan? Zet nú de eerste stap.

 

Life coaching gaat over je bestemming in het leven, jezelf ontdekken, doelen stellen en het zetten van de stappen om ze te bereiken.

Het aantal sessies varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van hoe het proces verloopt.
(van een aantal weken tot maanden) Op elk moment beslis je zelf om te stoppen, door te gaan of te hervatten.

Meer info? Neem contact op via de contactpagina.